
کسانی که آینده را میبینند
کسانی که ادعا می کنند از آینده خبر دارند اما آیا این موضوع صحت دارد؟؟؟
مطالب پر بازدید
پیشبینی آینده واقعیت داره؟
آیا به راستی پیش بینی آینده واقعیت دارد؟ این سؤالی بزرگ است که از سالهای دور تا به امروز ذهن بسیاری از مردم را مشغول کرده و به یکی از برجستهترین سؤالات جهان درباره آینده بینی مبدل شده است. آیا برخی از انسانها قادر به پیش بینی آینده هستند؟
علم تا کنون موفق به ارائه پاسخهای متفاوتی برای بسیاری از موارد، مسائل، مشکلات و... شده است؛ اما برخی از سؤالات برجسته جهان تا کنون بدون پاسخ علمی ماندهاند؛ به عنوان مثال میتوان به دنیای ماورالطبیعه اشاره کرد. تا کنون بسیاری از انسانها مدعی پیشبینی آینده شدهاند که البته بدون شک غالب آنها افرادی سودجو و دروغ گو بودهاند.
آینده بینی
حتی بسیاری از پیشبینی های پیشگوهای برجسته جهان نیز اشتباه از آب درآمدهاند. با وجود تمام این موارد میتوان گفت که پیشگویی و آینده بینی به طور کل وجود ندارد؟ پاسخ منفی است! باید بدانید که واقعیت چیز دیگری است. آینده همچنان توسط تعداد محدودی از انسانها قابل پیشبینی است. پیشبینی اتفاق و رویدادهایی که هنوز به وقوع نپیوستهاند. پیشبینی رویدادهای آینده توسط انسانها به چند حالت تقسیم میشود که در ادامه به سراغ آنها خواهیم رفت.
به گفته کارشناسان دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، بسیاری از انسانها میتوانند بسیاری از رویدادها را چند ثانیه و یا میلی ثانیه پیش از اتفاق پیشبینی کنند. ساعت مغز انسان در این داستان دخیل است؛ حتی رسیدن به حل یک معما و یا یافتن پاسخ یک سؤال کمی پیش از ارائه پاسخ برای برخی از افراد ممکن است. محققان این دانشگاه، موفق به شناسایی دو دو ساعت عصبی، درون بدن انسان شدهاند.
کسانی که از آینده خبر دارند
جالب است بدانید که در صورت اختلال یکی از ساعتها، ساعت دیگر نیز عملکرد عادی خود را از دست میدهد. به گفته این دانشمندان، سیم کشی عصبی بدن انسان در پیشبینی رویدادها، کمی پیش از وقوع مؤثر است. اما پیشبینی رویدادها حداکثر چند ثانیه پیش از وقوع آنها میتواند برای بسیاری از مردم پیش آمده باشد. اما پیشبینی رویدادهای آتی برای عدهای از انسانها به راستی واقعیت دارد.
صرف نظر از پیشبینی چند میلی ثانیهای رویدادها، بد نیست بدانید که تعداد محدودی از انسانها میتوانند آینده را به راستی پیشبینی کنند؛ در دنیای ماورالطبیعه علمی موسوم به "فرا روانشناسی" یا Precognition وجود دارد. Precognition به رشتهای از علوم روانشناسی و پدیدههای روانشناختی اختصاص دارد که در حوزه مسائل ماورالطبیعه تمرکز دارد. بله درست است؛ بخشهایی مهم از ماورالطبیعه امروزه به صورت درسهای دانشگاهی و شاخههای دنبال شونده توسط متخصصان پیگیری میشوند.
شاخههای اصلی علم فراروانشناسی به مواردی از جمله پیشبینی آینده، ادراک فراحسی، جنبش فراروانی و حتی پیدا کردن سؤالات معماهایی اختصاص دارد که فرد بدون فکر کردن به راه حل آنها موفق به تحلیل میشود. فراروانشناسی ثابت میکند که تعداد محدودی از افراد دارای ویژگی پیشبینی اتفاقات آینده به شیوههای سطحی و قوی هستند. به بیان سادهتر، پیشبینی اتفاقهای آتی توسط این گروه از مردم دارای دو حالت متفاوت است؛ برخی از آنها قادر به پیشبینی دقیق آینده بوده و برخی دیگر نیز تنها برخی جزئیات سطحی را میبینند.
پیش بینی آینده
پژوهشگران دانشگاه انگلستان بر این باورند که بخش اعظم مشاهده اتفاقهای آینده توسط این افراد در ساعات 2 تا 6 صبح روی میدهد. جالب است بدانید که دیپ وب نیز حاوی اطلاعاتی در این زمینه است که حتی آگهیهای غیر رسمی دولتها در زمینه جذب و استخدام چنین افرادی در بین آنها دیده میشود. این افراد با توجه به تواناییهای خود قادر به پیشبینی اتفاق و رویدادهای آینده هستند. با این وجود حتی توانایی آنها در این ماجرا متفاوت است؛ برخی کمتر و برخی بیشتر. بسیاری چاکراه های بدن و یا چشم سوم را مسئول این مشاهده آینده در این افراد میدانند اما در نهایت محققان ماساچوست معتقد هستند که مغز در پیشبینی رویدادهای آتی بدون تأثیر نیست.
امکان دریافت انرژیهای منفی از برخی مکانها نیز در زمره ویژگیهای این افراد است. آنها میتوانند انرژی منفی موجودات ماورالطبیعه را به صورت کامل احساس کرده و یا اتفاقهای منفی و خطرناکی که در آینده در آن مکان به وقوع میپیوندند را احساس کنند. برخی از این افراد ناشناخته باقی ماندهاند؛ تعدادی نیز با چند پیشبینی، نام خود را بر سر زبانها انداختهاند. به هر حال هر چه که هست، پیشبینی آینده توسط تعداد محدودی از افراد واقعیت دارد؛ اما مراقب باشید که در این میان گول افراد سودجو را نخورید!
قطعا برای کسانی که به این دسته از مطالب علاقه دارند، حضور در اتاق فرار می تواند بسیار هیجان انگیز باشد. محیطی که شما در آن ترس، اضطراب، هیجان و شادی را تجربه خواهید کرد.
منبع: اتاق فرار انیگما
میزان محبوبیت (11)
به این مقاله امتیاز دهید
مطالب پر بازدید
فرم ارسال نظر